Vorm3 / Marcus Klück

Welkom bij Ontwerpbureau Vorm3

Welkom bij ontwerpbureau Vorm3, Marcus Klück
Mijn naam is Marcus Klück en ik ben eigenaar van ontwerpbureau Vorm3. Vorm3 is een klein, veelzijdig en creatief ontwerpbureau voor voor grafische vormgeving van interne en externe communicatie. Je kunt mij ook inhuren voor freelance ontwerp en artwork/dtp opdrachten.

Doordat ik gebruik maak van een groot netwerk met grafische professionals, waaronder creative, strategen, DTP’ers, fotografen, lithograven en drukkerijen kan Vorm3 reclameproducties aanbieden tegen een aantrekkelijk tarief en met een snelle levering. Vorm3 helpt zijn klanten met grafische vormgeving van o.a. logo’s & huisstijlen, catalogi, flyers, brochures, verpakkingen, posters, advertenties, boekomslagen, magazines en nieuwsbrieven maar ook billboards, abri’s, (online) advertenties en websites.

Al meer dan 15 jaar werk ik met een aantal projecten samen met Nathalie Samson (SCS). Ik ben verantwoordelijk voor design, artwork & strategie, Nathalie is het eerste aanspreekpunt voor de klant en daarnaast verantwoordelijk voor copy & strategie.

Voice-over en acteur
Naast grafische vormgeving ben ik ook te boeken als voice-over, acteur of edelfigurant. Dit is voor mij een nieuwe richting waar ik erg veel energie en enthousiasme uit haal.  En dat is dan weer goed terug te zien en horen in de opnames.

Vorm3 bestaat alweer zo’n 36 jaar. Het is in 1969 opgericht door mijn vader Toon Klück en Thomas Posthuma. Sinds 1998 zet ik Vorm3 voort.

Klanten waar ik o.a. voor gewerkt heb:
Baguette de France, Bieze, Bilderberg, BUN, CBK zuidoost, De Limieten, Den Haag Sculptuur, De Persgroep Nederland, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, ING, Kaptein, Key Result, KLM Nederland, Kwekkeboom, NUON, Pieter van Meel, Stadsdeel Westerpark, SNS bank, Telfort, Uitgeverij Nestor, Union, Vattenfall, WE

Bureaus waarvoor ik o.a. gefreelanced heb:
Brand Base, Brompton Road, BSUR, Design Bridge, EFFORT, JWT International, KSM|JWT, ONLY, PPGH, JWT, SC Adviesgroep, Sunshine and Sausages, SVT Branding & Design Group, TBWA \ Neboko, TBWA \ Neboko Retail, Telfort

Bel gerust als je meer wilt weten of een afspraak wilt maken.
(020) 419 98 90 of 06-26 33 25 26

Tot snel!
Vrolijke groet
Marcus Klück